Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus

Syndicus Service , uw aanspreekpunt voor alle vragen, staat voor een correcte, stipte communicatie en nauwkeurige opvolging. Wij behartigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Als eigenaar van één of meerdere appartementen in een appartementsgebouw wenst u dat het beheer van het gebouw zorgeloos en professioneel verloopt.

Syndicus Service begrijpt dit goed. Uw eigendom is immers een belangrijke financiële en vaak emotionele investering die u nauw aan het hart ligt. Als u het appartement betrekt is een goede zorg voor uw gebouw essentieel voor het dagelijks welzijn van u en uw familie.

De rol van Syndicus Service bestaat uit onderstaande drie takken.

Technisch beheer

Syndicus Service staat u bij in het technisch onderhoud en eventuele renovatie van het gebouw. Wij hechten een groot belang aan de correcte afhandeling van de gemeenschappelijke diensten en het onderhoud door de verschillende dienstverleners. Wij vragen en vergelijken verschillende offertes om u de beste waarde te bieden.

Administratief beheer

Syndicus Service staat in voor de volledige administratie van de mede-eigendom. Onder andere roepen wij tijdig de algemene vergadering samen, wij versturen een duidelijk verslag naar de mede-eigenaars,…

Financieel beheer

Wij voeren de boekhouding van de VME, wij staan in voor het beheer van de inkomsten en de uitgaven van de mede-eigendom, wij nemen het beheer van het werkings- en reservekapitaal op zich,…

Lees meer

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Syndicus Service