Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Over Ons

Syndicus Services is exclusief syndicus. Dit betekent dat wij ons volledig richten op het syndicusschap. Wij houden ons niet bezig met andere vastgoedactiviteiten zoals bemiddeling in verkoop en verhuur.

Hierdoor bent u verzekert van de nodige expertise en klantgerichtheid. Dit vertaalt zich in het professioneel administratief, technisch en financieel beheer van uw mede-eigendom.

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Sebastiaan kan steunen op een langdurige ervaring in het notariaat, erkenning als vastgoedmakelaar en beëdiging als vastgoedexpert door de rechtbank van Antwerpen en EPC- Deskundige. Hij is de verantwoordelijke syndicus van Syndicus Services.

Donald kan steunen op jarenlange ervaring als advocaat, jurist, belastingconsulent en online marketingexpert. Hij bereidt de nodige documenten voor en bekijkt met een kritisch oog de juridische en boekhoudkundige vraagstukken die ontstaan bij het beheer van mede-eigendom. Ook staat hij in voor het dagdagelijks beheer van Syndicus Services zoals klantenwerving en administratie.