Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Over Ons

Syndicus Service is exclusief syndicus. Dit betekent dat wij ons volledig richten op het syndicusschap. Wij houden ons niet bezig met andere vastgoedactiviteiten zoals bemiddeling in verkoop en verhuur.

Hierdoor bent u verzekerd van de nodige expertise en klantgerichtheid. Dit vertaalt zich in het professioneel administratief, technisch en financieel beheer van uw mede-eigendom.

Syndicus Service is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Sebastiaan kan steunen op een langdurige ervaring in het notariaat, erkenning als vastgoedmakelaar en beëdiging als vastgoedexpert door de rechtbank van Antwerpen en EPC- Deskundige. Hij is de verantwoordelijke syndicus van Syndicus Service.

Donald kan steunen op jarenlange ervaring als advocaat, jurist, belastingconsulent en online marketingexpert. Hij bereidt de nodige documenten voor en bekijkt met een kritisch oog de juridische en boekhoudkundige vraagstukken die ontstaan bij het beheer van mede-eigendom. Ook staat hij in voor het dagdagelijks beheer van Syndicus Service zoals klantenwerving en administratie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service