Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Arendonk

Syndicus Service is de keuze in de regio Arendonk. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een nette, plichtsgetrouwe communicatie en grondige opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en glasheldere afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe maken wij het onderscheid

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op al uw moeilijke vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Voor vastgoed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de kerntaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service