Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Arendonk

Syndicus Service is de keuze voor beheer van gemeenschappelijke delen nabij Arendonk. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat garant voor een nauwgezette opvolging en een nette, secure communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en glasheldere afspraken en prijzen. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel administratief, financieel als technisch beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe verschillen wij

In tegenstelling tot veel andere syndici houden wij ons enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met bemiddeling bij verhuur en verkoop van huizen en appartementen. Daardoor kunt u rekenen op een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de core business van de professionele syndicus Syndicus Service.

Voor onroerend goed met verschillende wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. De syndicus is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service