Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Berlaar

De perfecte optie in de omgeving van Berlaar: Syndicus Service. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een juiste, stipte communicatie en consequente opvolging. Wij staan voor transparantie en begrijpelijke prijzen en afspraken. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel administratief, financieel en technisch vlak na.

Wat maakt ons uniek

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve service op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde programma’s maken onze specialisten met zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in ons team kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide notariële en juridische knowhow die wij graag gebruiken om al uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

Bij een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt er altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) in zee gegaan. In appartementsblokken is dit heel vaak van toepassing. Eigenaars van een gebouw met verschillende wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service