Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Berlaar

Syndicus Service is uw beste optie in de regio Berlaar. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw en staat voor een juiste, secure communicatie en consequente opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en heldere afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u exact waar uw betalingen naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe maken wij het verschil

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet doen aan bemiddeling bij verhuur en verkoop van huizen en appartementen. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een betrouwbare professionele syndicus met als specialisatie kleine en middelgrote gebouwen.

Zodra er in een gebouw met meerdere wooneenheden sprake is van meerdere eigenaars, zal er een syndicus (ook syndic genoemd) aan te pas komen. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanstellen.

 

Syndicus Service