Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Duffel

Een voortreffelijke keuze voorbeheer in de omgeving van Duffel: Syndicus Service. Wij zijn uw aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een precieze opvolging en een nette, minutieuze communicatie. Begrijpelijke afspraken en tarieven zijn van groot belang voor ons. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak na.

Hoe verschillen wij

In tegenstelling tot andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet bezig zijn met bemiddeling bij verkoop en verhuur. Om die reden bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is wettelijk verplicht wanneer er in een gebouw met meerdere aparte wooneenheden, meerdere eigenaars zijn. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service