Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Duffel

Syndicus Service is uw optie voor beheer in de buurt van Duffel. Wij zijn het loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een grondige opvolging en een keurige, accurate communicatie. Wij dragen transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Wat maakt ons uniek

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve service op maat kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde software voor syndici maken onze mensen met grote zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van profielen in ons team kunnen wij prat gaan op een uitgebreide juridische en notariële stielkennis die wij maar al te graag gebruiken om uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

Voor onroerend goed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wet is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. Eén van de kerntaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische, juridische en administratieve aangelegenheden van de mede-eigendom heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service