Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hulshout

Syndicus Service: Een goede optie voorbeheer van appartementsgebouwen regio Hulshout. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een juiste, minutieuze communicatie en nauwgezette opvolging. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Zo weet u perfect waar uw betalingen naar toe gaan.

Wij komen op voor de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe verschilt Syndicus Service

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service kunnen aanbieden. Met behulp van de unieke programma’s maken onze medewerkers met zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van profielen in de ploeg kan Syndicus Service bogen op een grondige notariële en juridische knowhow die wij met passie gebruiken om uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is onder de professionele syndici een speler die zich met succes gespecialiseerd heeft in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service