Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hulshout

Syndicus Service is uw optie voor beheer regio Hulshout. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een correcte, stipte communicatie en toegewijde opvolging. Wij staan voor transparantie en glasheldere afspraken en tarieven. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Hoe verschillen wij

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet doen aan verkoop en vastgoedbemiddeling. Hierdoor kunt u rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote appartementsgebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service