Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Balen

Syndicus Service is de keuze nabij Balen. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom, staat voor een correcte, accurate communicatie en consequente opvolging. Duidelijke afspraken en prijzen zijn van groot belang voor ons. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de VME op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde softwareprogramma’s voor syndici maken onze medewerkers vakkundig en snel een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in ons team kan Syndicus Service prat gaan op een grondige notariële en juridische stielkennis die wij met passie aanwenden om uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is onder de professionele syndici een speler die zich met succes gespecialiseerd heeft in kleine en middelgrote gebouwen.

In het geval een onroerend goed meerdere wooneenheden en eigenaars heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanduiden.

 

Syndicus Service