Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Balen

Syndicus Service is de beste optie voor beheer van gebouwen regio Balen. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een toegewijde opvolging en een keurige, secure communicatie. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak.

Wat maakt ons uniek

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een groot onderscheid met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde softwareprogramma’s voor vastgoedbeheerders maken onze experts efficiënt en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in het team kunnen wij prat gaan op een grondige notariële en juridische kennis die wij met passie aanwenden om al uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is onder de professionele syndici een speler die zich met succes gespecialiseerd heeft in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor gebouwen met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. Eén van de kerntaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische, juridische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service