Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Beerse

Syndicus Service is uw keuze in de buurt van Beerse. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een nette, accurate communicatie en consequente opvolging. Begrijpelijke afspraken en prijzen zijn van groot belang voor ons. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Hoe maken wij het verschil

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich slechts bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij ons niet bezighouden met verkopen en verhuren. Daardoor kunt u ten volle rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is onder de professionele syndici een speler die zich met succes gespecialiseerd heeft in kleine en middelgrote gebouwen.

Zodra er in een gebouw met verschillende wooncompartimenten sprake is van meerdere eigenaars, is er een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanduiden.

 

Syndicus Service