Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Beerse

Een sublieme optie voorbeheer van gebouwen nabij Beerse: Syndicus Service. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een juiste, stipte communicatie. Glasheldere afspraken en tarieven zijn van groot belang voor ons. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Wij komen op voor de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software maken onze experts vlot en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in onze ploeg kunnen wij prat gaan op een grondige juridische en notariële kennis die wij maar al te graag gebruiken om al uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is vereist wanneer er in een gebouw met verschillende wooneenheden, meerdere eigenaars zijn. Een appartementsblok is hier een goed voorbeeld van. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service