Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Berendrecht

Syndicus Service: De beste keuze voorbeheer regio Berendrecht. Wij zijn het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een keurige, stipte communicatie en consequente opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u exact waar uw contributies naar toe gaan.

Wij behartigen de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Hoe maken wij het verschil

In tegenstelling tot andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met verkoop en vastgoedbemiddeling. Om die reden kunt u rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op al uw lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service