Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Berendrecht

Syndicus Service is uw keuze voor beheer van gemeenschappelijke delen in de omgeving van Berendrecht. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een grondige opvolging en een onberispelijke, stipte communicatie. Glasheldere afspraken en tarieven zijn zeer belangrijk voor Syndicus Service. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel administratief, financieel als technisch beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening op maat kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde softwareprogramma’s voor syndici maken onze specialisten met grote zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in ons team kunnen wij prat gaan op een grondige juridische en notariële kennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service