Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Olen

De voor de hand liggende keuze voorgebouwenbeheer in de buurt van Olen: Syndicus Service. Syndicus Service is uw loket voor het beheer van uw gebouw en staat voor een toegewijde opvolging en een correcte, punctuele communicatie. Duidelijke afspraken en tarieven zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

In tegenstelling tot andere syndici houden wij ons slechts bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop. Daardoor bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service