Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Olen

Een uitmuntende keuze in de regio Olen: Syndicus Service. Wij zijn het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een nauwkeurige opvolging en een keurige, zorgvuldige communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en glasheldere afspraken en tarieven. Zo weet u exact waar uw betalingen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Hoe verschilt Syndicus Service

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze collega’s is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke softwareprogramma’s voor vastgoedbeheerders maken onze specialisten met grote zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische knowhow die wij met passie gebruiken om uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote appartementsgebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service