Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Mechelen

Syndicus Service is de keuze regio Mechelen. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een juiste, punctuele communicatie en nauwgezette opvolging. Wij staan voor transparantie en duidelijke afspraken en tarieven. Op deze manier weet u exact waar uw contributies naar toe gaan.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Hoe verschilt Syndicus Service

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een groot onderscheid met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service op maat kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde softwareprogramma’s voor vastgoedbeheerders maken onze specialisten efficiënt en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in onze ploeg kunnen wij prat gaan op een uitgebreide juridische en notariële knowhow die wij maar al te graag aanwenden om uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

Voor gebouwen met verschillende kavels en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de kerntaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service