Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Mechelen

Syndicus Service: De meest voor de hand liggende keuze voorbeheer van gebouwen nabij Mechelen. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een juiste, accurate communicatie. Glasheldere afspraken en prijzen zijn van groot belang voor Syndicus Service. Zo weet u exact waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch en administratief vlak na.

Wat maakt ons bijzonder

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke softwareprogramma’s voor vastgoedbeheerders maken onze experts vakkundig en snel een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in ons team kunnen wij prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische stielkennis die wij maar al te graag aanwenden om uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met meerdere kavels en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. De syndicus is onder meer de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische, juridische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service