Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Schelle

Syndicus Service is uw keuze voor gebouwenbeheer bij Schelle. Wij zijn het loket voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een juiste, punctuele communicatie en nauwkeurige opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Hoe maken wij het verschil

In fel contrast met de meeste syndici houden wij ons enkel bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met bemiddeling bij verhuur en verkoop van huizen en appartementen. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is onder de professionele syndici een speler die zich met succes gespecialiseerd heeft in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service