Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Schelle

Syndicus Service is de beste optie in de omgeving van Schelle. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een nauwgezette opvolging en een correcte, plichtsgetrouwe communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en begrijpelijke prijzen en afspraken. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Hoe onderscheiden wij ons

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet bezig zijn met verkopen en verhuren. Daardoor kunt u ten volle rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service