Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Aartselaar

Syndicus Service is de keuze regio Aartselaar. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een grondige opvolging en een juiste, secure communicatie. Wij staan voor transparantie en glasheldere afspraken en prijzen. Op deze manier weet u exact waar uw betalingen naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe onderscheiden wij ons

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Met behulp van de unieke programma’s maken onze medewerkers vlot en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in de ploeg kunnen wij prat gaan op een uitgebreide juridische en notariële stielkennis die wij met passie gebruiken om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de core business van de professionele syndicus Syndicus Service.

Indien een gebouw meerdere wooneenheden en eigenaars heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service