Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Aartselaar

Syndicus Service: Een uitmuntende keuze voorbeheer van appartementsgebouwen in de regio Aartselaar. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een grondige opvolging en een keurige, accurate communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en begrijpelijke tarieven en afspraken. Op deze manier weet u exact waar uw bijdragen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet doen aan vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

Wanneer een onroerend goed meerdere eigenaars en wooneenheden heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. In appartementsblokken is dit uiteraard meestal van toepassing. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn volgens de wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service