Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hoboken

De perfecte keuze voorbeheer regio Hoboken: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat garant voor een keurige, plichtsgetrouwe communicatie en grondige opvolging. Duidelijke afspraken en tarieven zijn zeer belangrijk voor ons. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe verschilt Syndicus Service

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Hierdoor kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de core business van de professionele syndicus Syndicus Service.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is nodig als er in een gebouw met meerdere aparte wooneenheden, meerdere eigenaars zijn. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn bij wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service