Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hoboken

Een uitmuntende optie voorgebouwenbeheer regio Hoboken: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat voor een onberispelijke, secure communicatie en nauwkeurige opvolging. Begrijpelijke afspraken en tarieven zijn zeer belangrijk voor ons. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Hoe verschilt Syndicus Service

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een groot verschil met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen aanbieden. Met behulp van de unieke programma’s maken onze specialisten met zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in het team kunnen wij prat gaan op een uitgebreide juridische en notariële stielkennis die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor gebouwen met meerdere wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de kerntaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service