Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hemiksem

Een voortreffelijke optie voorbeheer van appartementsgebouwen nabij Hemiksem: Syndicus Service. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een onberispelijke, plichtsgetrouwe communicatie en toegewijde opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een groot onderscheid met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze experts met grote zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide juridische en notariële knowhow die wij maar al te graag gebruiken om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een betrouwbare professionele syndicus met als specialisatie kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service