Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hemiksem

De perfecte keuze in de regio Hemiksem: Syndicus Service. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat voor een onberispelijke, stipte communicatie en precieze opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en heldere afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief en financieel beheer zijn onze specialiteiten.

Wat maakt ons uniek

In tegenstelling tot andere syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service