Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Puurs

Syndicus Service is de optie voor beheer van gebouwen bij Puurs. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een nauwgezette opvolging en een onberispelijke, secure communicatie. Duidelijke afspraken en tarieven zijn van groot belang voor ons. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe verschilt Syndicus Service

In tegenstelling tot andere syndici houdt Syndicus Service zich slechts bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet doen aan verkopen en verhuren. Hierdoor kunt u rekenen op een unieke service op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op al uw moeilijke vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met meerdere wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de kerntaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische, juridische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service