Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Puurs

Syndicus Service is uw keuze voor beheer van appartementsgebouwen in de buurt van Puurs. Wij zijn uw loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een juiste, zorgvuldige communicatie. Syndicus Service draagt transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Zo weet u perfect waar uw bijdragen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Wat maakt ons uniek

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze specialisten efficiënt en snel een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van profielen in het team kunnen wij prat gaan op een grondige notariële en juridische kennis die wij maar al te graag gebruiken om al uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de specialiteit van Syndicus Service.

Voor onroerend goed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Hij/zij is onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service