Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Berchem

De meest voor de hand liggende optie voorbeheer van gebouwen in de omgeving van Berchem: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een correcte, plichtsgetrouwe communicatie en nauwgezette opvolging. Duidelijke tarieven en afspraken zijn zeer belangrijk voor Syndicus Service. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde programma’s maken onze specialisten snel en efficiënt een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in de ploeg kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide notariële en juridische knowhow die wij graag gebruiken om uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Voor gebouwen met meerdere wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. De syndicus is onder meer de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service