Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Berchem

Syndicus Service is de keuze in de regio Berchem. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een onberispelijke, stipte communicatie en nauwgezette opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en heldere afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u exact waar uw bijdragen naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer behoort tot onze expertises.

Wat maakt ons bijzonder

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet bezig zijn met verhuren en verkopen. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de specialiteit van Syndicus Service.

Voor gebouwen met meerdere wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wet is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. Hij/zij is onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service