Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Edegem

Syndicus Service: De eersteklas optie voorbeheer van appartementsgebouwen bij Edegem. Wij zijn uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw en staat garant voor een correcte, secure communicatie en nauwkeurige opvolging. Duidelijke afspraken en tarieven zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u exact waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Wij verdedigen de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak.

Hoe onderscheiden wij ons

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een groot onderscheid met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve service kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze mensen met zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in het team kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide notariële en juridische stielkennis die wij maar al te graag gebruiken om uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

Voor gebouwen met meerdere wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wet is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de kerntaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service