Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Edegem

Een betrouwbare keuze voorbeheer van appartementsgebouwen in de buurt van Edegem: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een nette, stipte communicatie en precieze opvolging. Begrijpelijke prijzen en afspraken zijn van groot belang voor ons. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Hoe maken wij het verschil

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij niet doen aan vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met verschillende wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wet is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de hoofdtaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische en administratieve aangelegenheden van de mede-eigendom heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service