Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Lint

De beste optie voorbeheer van appartementsgebouwen regio Lint: Syndicus Service. Wij zijn het loket voor het beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een consequente opvolging en een onberispelijke, punctuele communicatie. Heldere prijzen en afspraken zijn zeer belangrijk voor Syndicus Service. Zo weet u exact waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Wij komen op voor de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe maken wij het verschil

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke softwareprogramma’s voor vastgoedbeheerders maken onze specialisten efficiënt en snel een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in onze ploeg kunnen wij prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische kennis die wij met passie aanwenden om uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

Vanaf het moment dat er in een gebouw met meerdere wooneenheden sprake is van meerdere eigenaars, zal er een syndicus (ook syndic genoemd) aan te pas komen. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service