Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Lint

Een goede optie in de buurt van Lint: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een juiste, stipte communicatie en nauwgezette opvolging. Glasheldere tarieven en afspraken zijn erg belangrijk voor Syndicus Service. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe onderscheiden wij ons

In tegenstelling tot veel andere syndici houden wij ons enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met bemiddeling bij verhuur en verkoop van huizen en appartementen. Daardoor bent u verzekerd van een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. De syndicus is onder andere de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service