Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Essen

Een eersteklas optie voorgebouwenbeheer in de regio Essen: Syndicus Service. Wij zijn het aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een correcte, accurate communicatie en nauwkeurige opvolging. Begrijpelijke prijzen en afspraken zijn erg belangrijk voor Syndicus Service. Zo weet u perfect waar uw betalingen naar toe gaan.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Wat maakt ons uniek

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een groot onderscheid met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve service op maat kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde software voor syndici maken onze medewerkers met zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een grondige juridische en notariële kennis die wij maar al te graag aanwenden om uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de grote specialiteit van Syndicus Service, een professionele syndicus met een mooi palmares in die specifieke branche.

Voor onroerend goed met meerdere kavels en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. De syndicus is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service