Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Essen

De juiste optie regio Essen: Syndicus Service. Wij zijn uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een grondige opvolging en een juiste, minutieuze communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen. Op deze manier weet u exact waar uw betalingen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak na.

Wat maakt ons bijzonder

In tegenstelling tot andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij ons niet bezighouden met bemiddeling bij verhuur en verkoop van huizen en appartementen. Daardoor kunt u rekenen op een unieke service op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

Indien een gebouw meerdere eigenaars en wooneenheden heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Eigenaars van een gebouw met verschillende wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service