Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Essen

Syndicus Service: Een uitstekende keuze voor beheer bij Essen. Wij zijn het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw en staat garant voor een nette, zorgvuldige communicatie en nauwgezette opvolging. Glasheldere afspraken en tarieven zijn erg belangrijk voor ons. Zo weet u perfect waar uw contributies naar toe gaan.

Wij behartigen de belangen van de VME op zowel financieel, technisch en administratief vlak.

Wat maakt ons uniek

In contrast met de meeste syndici houden wij ons alleen maar bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet doen aan vastgoedbemiddeling en verkoop. Hierdoor kunt u rekenen op een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service