Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Kontich

De beste optie nabij Kontich: Syndicus Service. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een onberispelijke, zorgvuldige communicatie. Wij dragen transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Hoe maken wij het verschil

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening op maat kunnen aanbieden. Met behulp van de unieke softwareprogramma’s voor vastgoedbeheerders maken onze experts met zorg en precisie een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in de ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische knowhow die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de specialiteit van Syndicus Service.

Als een onroerend goed meerdere eigenaars en wooneenheden heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn volgens de wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service