Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Kontich

Syndicus Service: Een uitstekende optie voorbeheer regio Kontich. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom, staat voor een nauwgezette opvolging en een juiste, accurate communicatie. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Hoe maken wij het verschil

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een belangrijk onderscheid met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve service kunnen bieden. Met behulp van de unieke software maken onze mensen vlot en efficiënt een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in het team kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële kennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de core business van de professionele syndicus Syndicus Service.

Voor vastgoed met meerdere wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. De syndicus is onder meer de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service