Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Kalmthout

Syndicus Service is de optie voor beheer in de regio Kalmthout. Wij zijn het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een correcte, stipte communicatie en toegewijde opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en glasheldere afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Hoe onderscheiden wij ons

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een troef t.o.v. onze collega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software voor vastgoedbeheerders maken onze mensen vlot en vakkundig een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in ons team kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële knowhow die wij maar al te graag aanwenden om uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een betrouwbare professionele syndicus met als specialisatie kleine en middelgrote gebouwen.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service