Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Kalmthout

De meest voor de hand liggende keuze voorbeheer van appartementsgebouwen in de buurt van Kalmthout: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een precieze opvolging en een nette, zorgvuldige communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en duidelijke afspraken en prijzen. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief als financieel vlak.

Hoe maken wij het verschil

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening op maat kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde software maken onze experts met grote zorg en precisie een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in de ploeg kunnen wij bogen op een grondige notariële en juridische knowhow die wij graag gebruiken om al uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een betrouwbare professionele syndicus met als specialisatie kleine en middelgrote gebouwen.

Van zodra er in een gebouw met verschillende wooneenheden sprake is van meer dan één eigenaar, is er een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. Een appartementsblok is hier een goed voorbeeld van. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn volgens de wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service