Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Kalmthout

De beste keuze voorbeheer van gebouwen in de buurt van Kalmthout: Syndicus Service. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat voor een toegewijde opvolging en een keurige, stipte communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en glasheldere afspraken en prijzen. Zo weet u perfect waar uw bijdragen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Hoe maken wij het verschil

In contrast met de meeste syndici houden wij ons enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met verkoop en vastgoedbemiddeling. Hierdoor kunt u rekenen op een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote appartementsgebouwen.

Voor onroerend goed met meerdere wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. Hij/zij is onder meer de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service