Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Lille

Syndicus Service is de keuze voor beheer van gemeenschappelijke delen nabij Lille. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat garant voor een nauwgezette opvolging en een juiste, secure communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en glasheldere tarieven en afspraken. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief en financieel beheer zijn onze expertises.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een groot onderscheid met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde software maken onze experts efficiënt en snel een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van profielen in de ploeg kunnen wij prat gaan op een grondige notariële en juridische knowhow die wij maar al te graag gebruiken om uw vragen zo correct en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service