Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Lille

Syndicus Service: De beste keuze voorbeheer van gebouwen in de regio Lille. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat voor een grondige opvolging en een correcte, plichtsgetrouwe communicatie. Syndicus Service draagt transparantie en duidelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Op deze manier weet u exact waar uw contributies naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Wat maakt ons bijzonder

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze collega’s is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Met behulp van de unieke software voor vastgoedbeheerders maken onze mensen snel en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service bogen op een grondige juridische en notariële stielkennis die wij met passie aanwenden om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service