Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Zandvliet

Syndicus Service: Een goede optie voorbeheer van gebouwen regio Zandvliet. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een nauwgezette opvolging en een juiste, stipte communicatie. Glasheldere afspraken en prijzen zijn zeer belangrijk voor Syndicus Service. Op deze manier weet u perfect waar uw betalingen naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer zijn onze specialiteiten.

Wat maakt ons uniek

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve service kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze experts met grote zorg en precisie een kloppende jaarafrekening. Door de unieke combinatie van profielen in onze ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische kennis die wij met passie aanwenden om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service