Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Zandvliet

Een betrouwbare keuze in de omgeving van Zandvliet: Syndicus Service. Wij zijn het aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat voor een nauwgezette opvolging en een juiste, punctuele communicatie. Wij staan voor transparantie en heldere prijzen en afspraken. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer behoort tot onze expertises.

Hoe verschillen wij

In tegenstelling tot veel andere syndici houden wij ons slechts bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet bezig zijn met verhuren en verkopen. Daardoor kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service