Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Boechout

De voor de hand liggende optie in de regio Boechout: Syndicus Service. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw en staat voor een juiste, accurate communicatie en consequente opvolging. Glasheldere afspraken en tarieven zijn erg belangrijk voor ons. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij behartigen de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak.

Wat maakt ons uniek

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Met behulp van de unieke programma’s maken onze experts met zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in de ploeg kunnen wij bogen op een grondige juridische en notariële stielkennis die wij maar al te graag gebruiken om uw vragen zo goed en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

In het geval een onroerend goed meerdere wooneenheden en eigenaars heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. In veel gevallen is dit het geval in een appartementsblok. De eigenaars van een gebouw met verschillende wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service