Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Boechout

De beste optie voorgebouwenbeheer nabij Boechout: Syndicus Service. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat voor een juiste, secure communicatie en toegewijde opvolging. Wij dragen transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u exact waar uw bijdragen naar toe gaan.

Wij behartigen de belangen van de VME op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe onderscheiden wij ons

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen aanbieden. Met behulp van de gespecialiseerde software maken onze medewerkers met grote zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service bogen op een grondige notariële en juridische stielkennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

Wanneer een onroerend goed meerdere eigenaars en wooneenheden heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn bij wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service