Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Meerhout

Een voortreffelijke keuze regio Meerhout: Syndicus Service. Wij zijn het loket voor het beheer van uw gebouw en staat voor een nette, plichtsgetrouwe communicatie en grondige opvolging. Syndicus Service staat voor transparantie en glasheldere tarieven en afspraken. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel financieel, technisch en administratief vlak.

Hoe maken wij het onderscheid

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet bezig zijn met bemiddeling bij verhuur en verkoop. Daardoor bent u verzekerd van een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is nodig als er in een gebouw met verschillende wooneenheden, meerdere eigenaars zijn. In appartementsblokken is dit uiteraard meestal van toepassing. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanstellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service