Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Meerhout

Syndicus Service is uw optie in de omgeving van Meerhout. Wij zijn uw loket voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een grondige opvolging en een keurige, secure communicatie. Syndicus Service draagt transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Wat maakt ons uniek

In fel contrast met de meeste syndici houden wij ons slechts bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij niet bezig zijn met verhuren en verkopen. Daardoor kunt u rekenen op een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote appartementsgebouwen.

Voor onroerend goed met verschillende kavels en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. Eén van de kerntaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service