Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Zandhoven

Syndicus Service: Een goede optie voorbeheer in de buurt van Zandhoven. Syndicus Service is uw loket voor het beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een correcte, zorgvuldige communicatie en grondige opvolging. Wij staan voor transparantie en glasheldere prijzen en afspraken. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

In tegenstelling tot andere syndici houden wij ons slechts bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet bezig zijn met bemiddeling bij verhuur en verkoop van huizen en appartementen. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Voor gebouwen met verschillende wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Hij/zij is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service