Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Zandhoven

Syndicus Service is de keuze nabij Zandhoven. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat voor een precieze opvolging en een keurige, punctuele communicatie. Wij staan voor transparantie en duidelijke tarieven en afspraken. Op deze manier weet u perfect waar uw betalingen naar toe gaan.

Wij behartigen de belangen van de VME op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Wat maakt ons uniek

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software maken onze mensen met zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in de ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een grondige juridische en notariële kennis die wij graag aanwenden om uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Als een onroerend goed meerdere wooneenheden en eigenaars heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service