Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Schilde

Syndicus Service: De ideale keuze voorbeheer regio Schilde. Syndicus Service is uw loket voor beheer van uw mede-eigendom en staat voor een nette, accurate communicatie en consequente opvolging. Syndicus Service staat voor transparantie en duidelijke afspraken en prijzen. Zo weet u perfect waar uw bijdragen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Hoe verschillen wij

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een belangrijk verschil met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve service kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze specialisten efficiënt en snel een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in het team kan Syndicus Service bogen op een grondige notariële en juridische kennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Wie een professionele syndicus voor kleine of middelgrote gebouwen zoekt, is bij Syndicus Service aan het juiste adres.

Voor vastgoed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Hij/zij is onder meer de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service