Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Schilde

Syndicus Service: De meest voor de hand liggende optie voorbeheer van gebouwen nabij Schilde. Syndicus Service is het loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een nauwkeurige opvolging en een keurige, minutieuze communicatie. Wij staan voor transparantie en heldere prijzen en afspraken. Op deze manier weet u exact waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer zijn onze expertises.

Hoe onderscheiden wij ons

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze specialisten snel en efficiënt een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in ons team kan Syndicus Service prat gaan op een grondige notariële en juridische stielkennis die wij met passie gebruiken om al uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor gebouwen met verschillende wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wet is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de hoofdtaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service