Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Schilde

De meest voor de hand liggende keuze voor beheer bij Schilde: Syndicus Service. Wij zijn het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw en staat garant voor een nauwgezette opvolging en een nette, punctuele communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en glasheldere afspraken en tarieven. Op deze manier weet u exact waar uw contributies naar toe gaan.

Wij behartigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch en administratief vlak.

Wat maakt ons bijzonder

In fel contrast met de meeste syndici houden wij ons enkel bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en verkoop. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service