Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Sint-Amands

De beste keuze regio Sint-Amands: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een onberispelijke, accurate communicatie en nauwgezette opvolging. Wij staan voor transparantie en heldere afspraken en prijzen. Op deze manier weet u exact waar uw contributies naar toe gaan.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe maken wij het verschil

In fel contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Voor onroerend goed met verschillende wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. De syndicus is onder andere de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service