Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Sint-Amands

Syndicus Service: Een goede keuze voorbeheer in de buurt van Sint-Amands. Wij zijn het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een juiste, secure communicatie en consequente opvolging. Begrijpelijke tarieven en afspraken zijn erg belangrijk voor ons. Op deze manier weet u exact waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Wij behartigen de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak.

Wat maakt ons uniek

In tegenstelling tot veel andere syndici houden wij ons slechts bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij ons niet bezighouden met bemiddeling bij verkoop en verhuur. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Vanaf het moment dat er in een gebouw met meerdere wooncompartimenten sprake is van meer dan één eigenaar, is er een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service