Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Kasterlee

Een eersteklas optie voorgebouwenbeheer regio Kasterlee: Syndicus Service. Syndicus Service is uw loket voor het beheer van uw gebouw en staat voor een keurige, secure communicatie en nauwkeurige opvolging. Wij dragen transparantie en heldere afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Wat maakt ons uniek

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Daardoor kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op al uw ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de specialiteit van Syndicus Service.

In een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) gewerkt. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanstellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service