Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Kasterlee

Syndicus Service is de keuze voor beheer van mede-eigendom in de buurt van Kasterlee. Syndicus Service is het loket voor beheer van uw gebouw en staat voor een juiste, punctuele communicatie en precieze opvolging. Duidelijke afspraken en tarieven zijn van groot belang voor ons. Zo weet u perfect waar uw bijdragen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch als administratief vlak na.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een belangrijk verschil met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde softwareprogramma’s voor syndici maken onze experts met grote zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische stielkennis die wij maar al te graag gebruiken om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is nodig wanneer er in een gebouw met meerdere aparte woonunits, meerdere eigenaars zijn. In appartementsblokken is dit heel vaak van toepassing. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service