Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Laakdal

Syndicus Service is uw keuze regio Laakdal. Wij zijn uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een consequente opvolging en een correcte, stipte communicatie. Begrijpelijke tarieven en afspraken zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u perfect waar uw contributies naar toe gaan.

Zowel administratief, financieel en technisch beheer zijn onze specialiteiten.

Wat maakt ons bijzonder

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een belangrijk verschil met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve service op maat kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde programma’s maken onze medewerkers vakkundig en snel een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een grondige juridische en notariële stielkennis die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

In een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt er altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) in zee gegaan. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn volgens de wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service