Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Laakdal

Syndicus Service: Een uitmuntende optie voorgebouwenbeheer in de buurt van Laakdal. Wij zijn uw loket voor beheer van uw gebouw en staat garant voor een nette, stipte communicatie en precieze opvolging. Begrijpelijke afspraken en tarieven zijn erg belangrijk voor ons. Zo weet u exact waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe maken wij het verschil

In contrast met de meeste syndici houden wij ons slechts bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet doen aan bemiddeling bij verkoop en verhuur. Daardoor bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op moeilijke vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de grote specialiteit van Syndicus Service, een professionele syndicus met een mooi palmares in die specifieke branche.

Wanneer een gebouw meerdere wooneenheden en eigenaars heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. Een appartementsblok is het meest voorkomende voorbeeld. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanduiden.

 

Syndicus Service