Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Bornem

Syndicus Service is de keuze voor beheer van gebouwen regio Bornem. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw, staat garant voor een keurige, accurate communicatie en nauwkeurige opvolging. Heldere afspraken en prijzen zijn zeer belangrijk voor Syndicus Service. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe maken wij het onderscheid

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software voor syndici maken onze mensen vlot en efficiënt een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in de ploeg kunnen wij bogen op een grondige juridische en notariële kennis die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is wettelijk verplicht wanneer er in een gebouw met meerdere aparte woonunits, meerdere eigenaars zijn. In appartementsblokken is dit heel vaak van toepassing. Eigenaars van een gebouw met verschillende wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Syndicus Service