Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Bornem

Een voortreffelijke keuze in de buurt van Bornem: Syndicus Service. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een precieze opvolging en een juiste, punctuele communicatie. Begrijpelijke afspraken en tarieven zijn zeer belangrijk voor ons. Op deze manier weet u exact waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Wij verdedigen de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Wat maakt ons uniek

In tegenstelling tot andere syndici houdt Syndicus Service zich slechts bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Voor gebouwen met meerdere wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Eén van de kerntaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische, juridische en administratieve aangelegenheden van de mede-eigendom heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service