Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Ranst

De beste optie nabij Ranst: Syndicus Service. Wij zijn uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat voor een keurige, punctuele communicatie en precieze opvolging. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer zijn onze expertises.

Hoe verschilt Syndicus Service

In tegenstelling tot andere syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop. Hierdoor kunt u rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service