Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Ranst

Syndicus Service: De eersteklas optie voorbeheer van appartementsgebouwen in de omgeving van Ranst. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een onberispelijke, accurate communicatie en nauwkeurige opvolging. Syndicus Service staat voor transparantie en heldere prijzen en afspraken. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij behartigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief en financieel vlak.

Wat maakt ons uniek

In tegenstelling tot veel andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij ons niet bezighouden met bemiddeling bij verhuur en verkoop van huizen en appartementen. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service