Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Wilrijk

Syndicus Service: Een betrouwbare keuze voorbeheer van gebouwen regio Wilrijk. Wij zijn het loket voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een correcte, punctuele communicatie en toegewijde opvolging. Wij staan voor transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief en financieel beheer behoort tot onze expertises.

Hoe maken wij het onderscheid

In contrast met de meeste syndici houden wij ons alleen maar bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet doen aan verkoop en vastgoedbemiddeling. Hierdoor kunt u rekenen op een unieke service op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op al uw lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met verschillende wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Een syndicus heeft verschillende uiteenlopende taken. Eén van de hoofdtaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, juridische, technische en administratieve aangelegenheden van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service