Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Wilrijk

Syndicus Service is uw keuze voor beheer van gemeenschappelijke delen bij Wilrijk. Wij zijn uw loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een consequente opvolging en een correcte, punctuele communicatie. Wij staan voor transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak.

Hoe onderscheiden wij ons

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Met behulp van de gespecialiseerde software voor syndici maken onze specialisten met grote zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in onze ploeg kunnen wij prat gaan op een grondige juridische en notariële kennis die wij maar al te graag aanwenden om uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. Eén van de hoofdtaken van de syndicus is het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische, juridische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service