Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Stabroek

De juiste optie voorbeheer in de buurt van Stabroek: Syndicus Service. Syndicus Service is uw loket voor het beheer van uw gebouw en staat garant voor een nette, zorgvuldige communicatie en consequente opvolging. Wij dragen transparantie en glasheldere afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Wat maakt ons bijzonder

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich slechts bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat betekent dat wij niet bezig zijn met bemiddeling bij verkoop en verhuur. Om die reden bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw ingewikkelde vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de grote specialiteit van Syndicus Service, een professionele syndicus met een mooi palmares in die specifieke branche.

In een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt er met een syndicus (ook syndic genoemd) gewerkt. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanstellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service