Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Stabroek

Een sublieme keuze voor beheer in de buurt van Stabroek: Syndicus Service. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een nette, plichtsgetrouwe communicatie en consequente opvolging. Wij dragen transparantie en glasheldere afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe onderscheiden wij ons

In tegenstelling tot andere syndici houdt Syndicus Service zich alleen maar bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Om die reden bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij becijferen de jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service