Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Stabroek

Een sublieme optie in de omgeving van Stabroek: Syndicus Service. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor beheer van uw gebouw en staat voor een juiste, plichtsgetrouwe communicatie en nauwgezette opvolging. Glasheldere prijzen en afspraken zijn zeer belangrijk voor ons. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer zijn onze specialiteiten.

Wat maakt ons uniek

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software maken onze mensen efficiënt en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke combinatie van profielen in het team kan Syndicus Service prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische stielkennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is onder de professionele syndici een speler die zich met succes gespecialiseerd heeft in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor vastgoed met verschillende wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. Hij/zij is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service