Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hoogstraten

Syndicus Service: De juiste keuze voorbeheer van gebouwen regio Hoogstraten. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom, staat voor een precieze opvolging en een correcte, minutieuze communicatie. Heldere afspraken en tarieven zijn zeer belangrijk voor ons. Zo weet u exact waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Wij behartigen de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Hoe onderscheiden wij ons

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen bieden. Met behulp van de unieke software voor syndici maken onze specialisten vlot en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van profielen in onze ploeg kunnen wij bogen op een uitgebreide notariële en juridische stielkennis die wij met passie aanwenden om al uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

lijst van syndici
beheer van appartementen regio Hoogstraten
Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Voor gebouwen met verschillende kavels en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. Hij/zij is onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het eerste aanspreekpunt wat betreft de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service