Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hoogstraten

Syndicus Service is de keuze voor beheer van appartementsgebouwen in de omgeving van Hoogstraten. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een precieze opvolging en een nette, minutieuze communicatie. Wij staan voor transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Wat maakt ons uniek

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een grote troef t.o.v. onze collega’s is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze specialisten snel en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in de ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een grondige notariële en juridische stielkennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

Voor gebouwen met meerdere kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. Hij/zij is onder meer de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service