Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Nijlen

De ideale optie voorbeheer van gebouwen bij Nijlen: Syndicus Service. Wij zijn het loket voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een nauwgezette opvolging en een correcte, minutieuze communicatie. Wij dragen transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij behartigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief als financieel vlak.

Hoe verschilt Syndicus Service

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een troef t.o.v. onze collega’s is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Met behulp van de unieke programma’s maken onze specialisten snel en vakkundig een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van profielen in onze ploeg kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide notariële en juridische knowhow die wij maar al te graag gebruiken om al uw vragen zo correct en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de core business van de professionele syndicus Syndicus Service.

Van zodra er in een gebouw met meerdere wooncompartimenten sprake is van meerdere eigenaars, zal er een syndicus (ook syndic genoemd) aan te pas komen. Een appartementsblok is hier een goed voorbeeld van. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service