Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Nijlen

De beste keuze in de omgeving van Nijlen: Syndicus Service. Syndicus Service is het loket voor het beheer van uw gebouw en staat voor een keurige, punctuele communicatie en consequente opvolging. Wij staan voor transparantie en glasheldere prijzen en afspraken. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij behartigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak.

Wat maakt ons uniek

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concurrenten is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve service kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze mensen snel en efficiënt een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in het team kunnen wij prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische stielkennis die wij graag gebruiken om al uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

Voor onroerend goed met meerdere wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. De syndicus is onder meer de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij heel wat verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service