Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hoevenen

Syndicus Service is de keuze regio Hoevenen. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een nette, secure communicatie. Heldere afspraken en tarieven zijn zeer belangrijk voor ons. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer behoort tot onze expertises.

Hoe verschilt Syndicus Service

In contrast met de meeste syndici houden wij ons enkel bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met bemiddeling bij verhuur en verkoop. Daardoor kunt u rekenen op een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de core business van de professionele syndicus Syndicus Service.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service