Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Hoevenen

Syndicus Service: De eersteklas optie voorbeheer van gebouwen bij Hoevenen. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een keurige, zorgvuldige communicatie en consequente opvolging. Begrijpelijke prijzen en afspraken zijn zeer belangrijk voor ons. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer zijn onze expertises.

Hoe maken wij het onderscheid

In fel contrast met de meeste syndici houden wij ons alleen maar bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met bemiddeling bij verkoop en verhuur. Om die reden bent u verzekerd van een unieke dienstverlening op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service