Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Willebroek

Syndicus Service is de optie voor beheer van mede-eigendom nabij Willebroek. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat voor een onberispelijke, zorgvuldige communicatie en precieze opvolging. Glasheldere prijzen en afspraken zijn van groot belang voor ons. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer zijn onze specialiteiten.

Hoe onderscheiden wij ons

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het echte, zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Daardoor bent u verzekerd van een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is onder de professionele syndici een speler die zich met succes gespecialiseerd heeft in kleine en middelgrote gebouwen.

In het geval een gebouw meerdere eigenaars en wooneenheden heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. In veel gevallen is dit het geval in een appartementsblok. De eigenaars moeten in dat geval volgens de wet een syndicus aanduiden.

 

Syndicus Service