Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Willebroek

Syndicus Service is uw keuze nabij Willebroek. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw en staat voor een toegewijde opvolging en een onberispelijke, stipte communicatie. Wij staan voor transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Wat maakt ons uniek

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een grote troef t.o.v. onze collega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke programma’s maken onze experts met grote zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van profielen in het team kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële knowhow die wij graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

In een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) in zee gegaan. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn bij wet verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service