Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Herselt

De meest voor de hand liggende keuze bij Herselt: Syndicus Service. Wij zijn uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een nauwgezette opvolging en een onberispelijke, minutieuze communicatie. Glasheldere tarieven en afspraken zijn zeer belangrijk voor ons. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak na.

Hoe maken wij het verschil

In fel contrast met de meeste syndici houden wij ons alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen notariële en juridische kennis voor u ter beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

Voor gebouwen met verschillende wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wet is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. De syndicus is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service