Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Herselt

Een voortreffelijke optie voorbeheer van gebouwen in de buurt van Herselt: Syndicus Service. Wij zijn het aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een nauwgezette opvolging en een onberispelijke, secure communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer zijn onze specialiteiten.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een groot verschil met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde software voor vastgoedbeheerders maken onze specialisten efficiënt en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in het team kan Syndicus Service prat gaan op een grondige notariële en juridische knowhow die wij graag gebruiken om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

Vanaf het moment dat er in een gebouw met verschillende wooneenheden sprake is van meerdere eigenaars, zal er een syndicus (ook syndic genoemd) aan te pas komen. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. De eigenaars van een gebouw met verschillende wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Syndicus Service