Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Geel

Syndicus Service is de keuze regio Geel. Wij zijn het loket voor beheer van uw gebouw en staat voor een keurige, secure communicatie en precieze opvolging. Syndicus Service staat voor transparantie en glasheldere afspraken en prijzen. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer behoort tot onze expertises.

Wat maakt ons uniek

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide juridische en notariële kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de specialiteit van Syndicus Service.

Voor gebouwen met verschillende kavels en verschillende eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. Eén van de kerntaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service