Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Geel

Syndicus Service is de keuze regio Geel. Syndicus Service is het aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een consequente opvolging en een juiste, punctuele communicatie. Wij dragen transparantie en glasheldere afspraken en prijzen hoog in het vaandel. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief als financieel vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het merendeel van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een troef t.o.v. onze collega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke software voor vastgoedbeheerders maken onze medewerkers met zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van profielen in ons team kunnen wij bogen op een grondige notariële en juridische knowhow die wij met passie aanwenden om uw vragen zo goed en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus service is als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote appartementsgebouwen.

Indien een onroerend goed meerdere eigenaars en wooneenheden heeft, komt er een syndicus (ook syndic genoemd) in het spel. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. Eigenaars (die onder bovenstaande voorwaarden vallen), zijn wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Syndicus Service