Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Heist-op-den-Berg

Syndicus Service is uw keuze bij Heist-op-den-Berg. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw appartementsgebouw, staat voor een grondige opvolging en een onberispelijke, stipte communicatie. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Zo weet u exact waar uw maandelijkse contributies naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de VME op zowel administratief, financieel en technisch vlak na.

Wat maakt ons uniek

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze experts vakkundig en snel een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in het team kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële stielkennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is vereist wanneer er in een gebouw met meerdere wooneenheden, meerdere eigenaars zijn. In appartementsblokken is dit bijvoorbeeld vaak van toepassing. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service