Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Heist-op-den-Berg

Syndicus Service is uw beste optie bij Heist-op-den-Berg. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat voor een keurige, secure communicatie en grondige opvolging. Glasheldere tarieven en afspraken zijn van groot belang voor Syndicus Service. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een belangrijk verschil met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze experts efficiënt en snel een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een grondige notariële en juridische knowhow die wij met passie aanwenden om uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Voor gebouwen met verschillende wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. Hij/zij is onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, technische, juridische en administratieve aangelegenheden van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service