Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Antwerpen

De perfecte keuze voor beheer in de buurt van Antwerpen: Syndicus Service. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw en staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een nette, minutieuze communicatie. Glasheldere afspraken en prijzen zijn erg belangrijk voor Syndicus Service. Op deze manier weet u exact waar uw betalingen naar toe gaan.

Zowel financieel, technisch als administratief beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe maken wij het verschil

Hoe maakt Syndici Service het verschil? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software maken onze medewerkers met grote zorg en precisie een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in ons team kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide juridische en notariële stielkennis die wij maar al te graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de core business van de professionele syndicus Syndicus Service.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service