Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Wijnegem

Een sublieme keuze voorbeheer nabij Wijnegem: Syndicus Service. Syndicus Service is uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een juiste, plichtsgetrouwe communicatie en grondige opvolging. Wij dragen transparantie en duidelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel en technisch vlak na.

Hoe verschilt Syndicus Service

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden. Met behulp van de unieke softwareprogramma’s voor vastgoedbeheerders maken onze specialisten met zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in onze ploeg kan Syndicus Service prat gaan op een grondige notariële en juridische knowhow die wij maar al te graag gebruiken om uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service specialiseert zich in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service