Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Wijnegem

Syndicus Service: De beste optie voorbeheer in de buurt van Wijnegem. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat voor een consequente opvolging en een correcte, stipte communicatie. Duidelijke prijzen en afspraken zijn erg belangrijk voor ons. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel technisch, administratief als financieel beheer behoort tot onze expertises.

Hoe maken wij het verschil

In fel contrast met de meeste syndici houden wij ons enkel bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop. Daardoor kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook 1 van de 3 op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij becijferen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service