Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Kapellen

De perfecte optie voor beheer regio Kapellen: Syndicus Service. Wij zijn uw aanspreekpunt voor beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een toegewijde opvolging en een onberispelijke, zorgvuldige communicatie. Wij dragen transparantie en glasheldere afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Hoe verschilt Syndicus Service

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich 100 % op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde software maken onze specialisten vlot en efficiënt een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van vaardigheden in ons team kunnen wij prat gaan op een grondige juridische en notariële kennis die wij graag aanwenden om al uw vragen zo correct en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

 

Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service