Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Kapellen

Syndicus Service is uw optie voor beheer regio Kapellen. Wij zijn uw loket voor beheer van uw gebouw en staat voor een nauwgezette opvolging en een nette, accurate communicatie. Syndicus Service draagt transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven hoog in ons vaandel. Op deze manier weet u exact waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Wij komen op voor de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief en financieel vlak.

Wat maakt ons bijzonder

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op de kerntaken van het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden. Door gebruik te maken van de unieke software voor vastgoedbeheerders maken onze specialisten met grote zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in ons team kunnen wij bogen op een grondige juridische en notariële knowhow die wij maar al te graag gebruiken om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

Bij een gebouw met meer dan één eigenaar en meerdere wooneenheden wordt altijd met een syndicus (ook syndic genoemd) gewerkt. Een appartementsblok is hier een goed voorbeeld van. Het is voor de eigenaars van het gebouw wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service