Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Kapellen

Syndicus Service: De beste keuze voorbeheer bij Kapellen. Wij zijn uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom en staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een onberispelijke, accurate communicatie. Syndicus Service staat voor transparantie en glasheldere afspraken en tarieven. Op deze manier weet u exact waar uw contributies naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief en financieel vlak na.

Hoe verschillen wij

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u kwalitatieve dienstverlening op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde programma’s maken onze mensen met grote zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in ons team kunnen wij prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische stielkennis die wij met passie gebruiken om uw vragen zo goed en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

Voor gebouwen met meerdere kavels en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wet is er een syndicus (ook syndic genoemd)nodig bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De eigenaars van het gebouw stellen een syndicus aan. Die syndicus heeft een uitgebreid takenpakket. Hij/zij is onder andere de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. De syndicus is voor de mede-eigenaars het professionele aanspreekpunt betreffende de algemene delen van het gebouw. Ook inzake de financiële, juridische, technische en administratieve kwesties van de mede-eigendom heeft hij/zij een aantal verantwoordelijkheden.

 

Syndicus Service