Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Mol

Syndicus Service is uw keuze in de omgeving van Mol. Wij zijn het loket voor het beheer van uw mede-eigendom en staat voor een correcte, plichtsgetrouwe communicatie en toegewijde opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en heldere afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief als financieel vlak.

Wat maakt ons bijzonder

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van mede-eigendom. Een grote troef t.o.v. onze concullega’s is dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden. Met behulp van de unieke software maken onze mensen vlot en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in ons team kan Syndicus Service bogen op een uitgebreide juridische en notariële knowhow die wij met passie gebruiken om uw vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Als professionele syndicus gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen, is Syndicus Service een betrouwbare partner.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is vereist als er in een gebouw met meerdere wooneenheden, meerdere eigenaars zijn. In veel gevallen is dit het geval in een appartementsblok. Eigenaars van een gebouw met meerdere wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Syndicus Service