Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Mol

Syndicus Service is uw optie voor gebouwenbeheer in de buurt van Mol. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor beheer van uw appartementsgebouw, staat garant voor een onberispelijke, plichtsgetrouwe communicatie en consequente opvolging. Duidelijke tarieven en afspraken zijn van groot belang voor Syndicus Service. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij behartigen de belangen van de VME op zowel technisch, administratief en financieel vlak.

Hoe onderscheiden wij ons

In contrast met de meeste syndici houdt Syndicus Service zich enkel bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij niet bezig zijn met verkoop en vastgoedbemiddeling. Om die reden kunt u ten volle rekenen op een unieke dienstverlening op maat. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende softwareprogramma’s van een syndicus en wij berekenen de jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de achtergrond van ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de specialiteit van Syndicus Service.

Een syndicus (ook syndic genoemd) is nodig als er in een gebouw met verschillende woonunits, meerdere eigenaars zijn. In de meeste gevallen zal dit het geval zijn in appartementsblokken. De eigenaars van een gebouw met meerdere wooneenheden zijn wettelijk verplicht tot het aanstellen van een syndicus.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service