Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Westerlo

Syndicus Service: Een uitstekende keuze voorgebouwenbeheer regio Westerlo. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat garant voor een precieze opvolging en een correcte, plichtsgetrouwe communicatie. Heldere afspraken en prijzen zijn zeer belangrijk voor Syndicus Service. Zo weet u perfect waar uw maandelijkse betalingen naar toe gaan.

Zowel administratief, financieel als technisch beheer zijn onze specialiteiten.

Wat maakt ons bijzonder

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Belangrijk is dat wij ons niet inlaten met verkoop en vastgoedbemiddeling waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden. Met behulp van de unieke programma’s maken onze medewerkers vlot en vakkundig een correcte jaarafrekening. Door de unieke combinatie van vaardigheden in ons team kunnen wij prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische kennis die wij met passie aanwenden om al uw vragen zo correct en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de grote specialiteit van Syndicus Service, een professionele syndicus met een mooi palmares in die specifieke branche.

Voor onroerend goed met verschillende wooneenheden en meerdere eigenaars, zoals bvb. appartementsblokken, is er wettelijk gezien een syndicus (ook syndic genoemd) Volgens de wetgeving is er een syndicus (ook syndic genoemd)vereist bij gebouwen van meerdere eigenaars als die gebouwen bestaan uit meerdere wooneenheden. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Een syndicus heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden en taken. Eén van de hoofdtaken van de syndicus omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus de persoon die ze moeten contacteren voor zaken ivm. de algemene delen van het gebouw. Voorts heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het financiële, technische en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service