Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Westerlo

Syndicus Service is uw keuze voor beheer van mede-eigendom nabij Westerlo. Wij zijn het loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een grondige opvolging en een correcte, accurate communicatie. Wij staan voor transparantie en begrijpelijke prijzen en afspraken. Op deze manier weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Hoe verschilt Syndicus Service

In contrast met de meeste syndici houden wij ons slechts bezig met het syndicusschap en beheer van gebouwen. Dat wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met vastgoedbemiddeling en/of verkoop. Daardoor kunt u rekenen op een unieke service op maat. De specialisten van Syndicus Service beschikken over 1 van de 3 softwareprogramma’s van een syndicus en wij maken een jaarafrekening volgens de juiste methodologie. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op al uw lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen vormen de specialiteit van het professionele syndicuskantoor Syndicus Service.

Voor vastgoed met verschillende wooneenheden en verschillende eigenaars, zoals bijvoorbeeld appartementsblokken, heeft men volgens de wet een syndicus (ook syndic genoemd) nodig. De syndicus wordt aangesteld door de eigenaars van het gebouw. Die syndicus zal een groot takenpakket op zich nemen. De syndicus is onder meer de verantwoordelijke voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Voor de mede-eigenaars is de syndicus het eerste aanspreekpunt aangaande de algemene delen van het gebouw. Daarnaast heeft hij/zij een groot aantal verantwoordelijkheden op het vlak van het technische, financiële en administratieve beheer van de mede-eigendom.

 

Syndicus Service