Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Rumst

Syndicus Service: De juiste optie voorbeheer van gebouwen in de buurt van Rumst. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat garant voor een precieze opvolging en een keurige, minutieuze communicatie. Heldere tarieven en afspraken zijn zeer belangrijk voor ons. Op deze manier weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel administratief, financieel en technisch beheer behoort tot onze specialiteiten.

Hoe maken wij het verschil

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van gebouwen. Een groot onderscheid met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u betrouwbare en kwaliteitsvolle service kunnen aanbieden. Met behulp van de unieke software maken onze medewerkers met grote zorg en nauwkeurigheid een kloppende jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van vaardigheden in onze ploeg kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële kennis die wij maar al te graag aanwenden om uw vragen zo correct en snel als mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Kleine en middelgrote gebouwen zijn de specialiteit van Syndicus Service.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service