Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Rumst

Syndicus Service: Een uitmuntende keuze voorgebouwenbeheer regio Rumst. Syndicus Service is uw loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat garant voor een nette, secure communicatie en toegewijde opvolging. Syndicus Service draagt transparantie en begrijpelijke afspraken en prijzen hoog in ons vaandel. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij verdedigen de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel financieel, technisch en administratief vlak.

Hoe maken wij het onderscheid

In tegenstelling tot veel andere syndici houden wij ons alleen maar bezig met het zuivere syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit betekent dat wij niet doen aan verkoop en vastgoedbemiddeling. Om die reden bent u verzekerd van een unieke en klantgerichte service. Wij hebben uiteraard ook de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Bovendien hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een gedegen juridische en notariële kennis voor u ter beschikking om op lastige vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Professionele Syndicus ‘Syndicus Service’ richt zich voornamelijk op kleine/middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service