Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Herenthout

Syndicus Service: Een uitmuntende optie voorbeheer van appartementsgebouwen bij Herenthout. Syndicus Service, het aanspreekpunt voor het beheer van uw gebouw, staat voor een nette, plichtsgetrouwe communicatie en nauwkeurige opvolging. Duidelijke tarieven en afspraken zijn zeer belangrijk voor Syndicus Service. Zo weet u perfect waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel technisch, administratief als financieel vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

Hoe onderscheiden wij ons? In schril contrast tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van beheer van gemeenschappelijke delen. Een belangrijk onderscheid met andere syndici is dat wij ons niet inlaten met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de unieke software voor syndici maken onze medewerkers vakkundig en snel een correcte jaarafrekening. Door de unieke mix van profielen in de ploeg kunnen wij bogen op een uitgebreide juridische en notariële stielkennis die wij met passie gebruiken om al uw vragen zo correct en snel mogelijk te behandelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich ontwikkeld als een professionele syndicus met een grote specialisatie en expertise in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service