Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Herenthout

Een sublieme optie voorbeheer regio Herenthout: Syndicus Service. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat voor een nette, stipte communicatie en nauwgezette opvolging. Glasheldere afspraken en tarieven zijn zeer belangrijk voor Syndicus Service. Zo weet u exact waar uw betalingen naar toe gaan.

Wij streven de belangen van de vereniging van mede-eigenaars op zowel administratief, financieel als technisch vlak na.

Hoe maken wij het onderscheid

In tegenstelling tot veel andere syndici houden wij ons alleen maar bezig met syndicuswerk en beheer van gebouwen. Dit wil zeggen dat wij ons niet bezighouden met bemiddeling bij verhuur en verkoop van huizen en appartementen. Om die reden kunt u rekenen op een unieke en klantgerichte service. De specialisten van Syndicus Service beschikken over de officieel erkende op maat gemaakte syndicus-softwareprogramma’s en wij maken een jaarafrekening volgens de regels van de kunst. Ook hebben wij door de uitgesproken en sterke profielen in ons team een uitgebreide notariële en juridische kennis ter uwer beschikking om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiest u voor Syndicus Services

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service is een professionele syndicus gespecialiseerd in kleine gebouwen en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service