Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Sint-Mariaburg

Syndicus Service is de optie voor beheer van gemeenschappelijke delen regio Sint-Mariaburg. Syndicus Service, uw aanspreekpunt voor het beheer van uw mede-eigendom, staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een juiste, zorgvuldige communicatie. Duidelijke prijzen en afspraken zijn van groot belang voor ons. Zo weet u exact waar u als mede-eigenaar voor betaalt.

Zowel financieel, technisch en administratief beheer zijn onze expertises.

Hoe verschillen wij

Op welke manier onderscheidt Syndicus Service zich van andere syndici? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich volledig op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Belangrijk is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle service op maat kunnen bieden. Met behulp van de gespecialiseerde softwareprogramma’s voor vastgoedbeheerders maken onze mensen met grote zorg en precisie een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere mix van vaardigheden in ons team kan Syndicus Service prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische kennis die wij met passie gebruiken om al uw vragen zo goed en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom kiezen voor Syndicus Service

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Syndicus Service