Een vrijblijvend gesprek?
Vraag meer informatie

Syndicus Sint-Mariaburg

Een betrouwbare keuze voorgebouwenbeheer in de buurt van Sint-Mariaburg: Syndicus Service. Wij zijn het loket voor beheer van uw appartementsgebouw en staat voor een onberispelijke, minutieuze communicatie en grondige opvolging. Wij dragen transparantie en begrijpelijke afspraken en tarieven hoog in het vaandel. Op deze manier weet u perfect waar uw maandelijkse bijdragen naar toe gaan.

Wij komen op voor de belangen van de VME op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Hoe verschillen wij

Hoe onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot het gros van de syndici focust Syndicus Service zich voor de volle 100% op het syndicusschap en het beheer van appartementsgebouwen. Een belangrijk onderscheid met andere syndici is dat wij niet bezig zijn met vastgoedbemiddeling en verkoop waardoor wij u een bijzonder kwaliteitsvolle dienstverlening op maat kunnen bieden. Met behulp van de unieke programma’s maken onze specialisten met grote zorg en nauwkeurigheid een correcte jaarafrekening. Door de bijzondere combinatie van profielen in het team kunnen wij prat gaan op een uitgebreide notariële en juridische knowhow die wij graag gebruiken om al uw vragen zo correct en snel als mogelijk af te handelen.

 

Vraag informatie aan

Syndicus
Syndicus

Waarom Syndicus Service de juiste keuze is

Syndicus Services is uniek omdat er zowel verregaande vastgoedexpertise, juridische en boekhoudkundige expertise aanwezig is.

Lees meer

Lees meer

Syndicus Service heeft zich als professionele syndicus voornamelijk gespecialiseerd in kleine en middelgrote gebouwen.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Onze virtuele assistent
Powered by Syndicus Service